Bedrukte was labels / samenstelling etiketten

Bent u op zoek naar bedrukte waslabels of textiel etiketten voor uw kleding of ander textiel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden professioneel bedrukte waslabels en textiel etiketten van hoge kwaliteit, die perfect geschikt zijn voor het labelen van uw textielproducten.

Onze waslabels en textiel etiketten kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst, zorginstructies of andere informatie die u wenst. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen wassen en strijken, zodat uw labels lang mooi en leesbaar blijven.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze bedrukte waslabels en textiel etiketten. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw textielproducten er professioneel en verzorgd uitzien!

Een van de vele voordelen van Bedrukte Kleding Etiketten van Bosch Band is de vrijheid waarmee uw informatie van uw merk op de etiketten kan laten drukken. barcode’s logo’s genummerd labels oplopend aflopen , diverse info uit een xls bestand kleine afname geen probleem.

bedrukt was label nylon

Nylon waslabels zijn wasbaar tot 60 graden. Bedrukte textiel etiketten van nylon zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn ideaal voor kledingstukken die regelmatig gewassen worden, omdat nylon bestand is tegen slijtage en vervaging. Deze etiketten kunnen worden bedrukt met het logo of de naam van het merk en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Nylon etiketten zijn ook comfortabel om te dragen, zodat ze niet irriteren op de huid. Met bedrukte textiel etiketten van nylon kunt u uw kledingstukken een professionele uitstraling geven en uw merknaam op een elegante manier promoten.

  1. Eenvoudig aan te passen: Met digitale bedrukking is het gemakkelijk om specifieke informatie toe te voegen aan een waslabel, zoals logo’s, merknamen, instructies of persoonlijke boodschappen.
  2. Hoge kwaliteit: Digitale bedrukking zorgt voor een scherpe en heldere afdruk, waardoor de informatie op het waslabel goed leesbaar blijft, zelfs na herhaaldelijk wassen.
  3. Duurzaamheid: Digitale bedrukking is bestand tegen wassen, drogen en strijken en zal niet vervagen of vervagen zoals traditionele labels met geweven etiketten.
  4. Flexibiliteit in ontwerp: Met digitale bedrukking is het eenvoudig om gedetailleerde ontwerpen te maken, waardoor waslabels aantrekkelijker en onderscheidender worden.
  5. Snelle productie: Digitale bedrukking maakt het mogelijk om waslabels snel en efficiƫnt te produceren, wat handig is voor bedrijven die hun producten snel op de markt willen brengen.
  6. Milieuvriendelijk: Omdat digitale bedrukking geen extra materialen zoals inkt of verf nodig heeft, is het een milieuvriendelijke optie voor het produceren van waslabels.
voorzijde en / of achterzijde

Bedrukte waslabels polyester nylon snel leverbaar, diverse formate mogelijk. voorzijde en / of achterzijde bedrukking is mogelijk.

Polyester waslabels zijn dikker stugger en wasbaar tot 90 graden uiteraard ook wat duurder.

was labels en plak labels met barcode en wisselende nummers geen probleem